Terug

Gratis bezorging vanaf €199,-

Gebruikte Standaard Bureaus

Een standaard bureau is in hoogte verstelbaar door middel van een schroef (inbus) of knop. Door het bureau eenmalig op de gewenste hoogte in te stellen is deze perfect voor persoonlijk gebruik op kantoor of thuis.

Filters

Gebruikte Standaard Bureaus

Tweedehands bureau online kopen

Tweedehands bureaus zijn een perfecte oplossing wanneer u een kantoor of werkruimte wilt inrichten met kwalitatieve kantoormeubelen, maar hiervoor niet de hoofdprijs wil betalen. Door te kiezen voor tweedehands kantoormeubelen van A-merken zoals Ahrend, Gispen of Aspa heeft u wel de gewenste kwaliteit, maar bent u een stuk goedkoper uit. Met name wanneer u kiest voor een standaard in hoogte verstelbaar gebruikt bureau met een nieuw blad kunt u jaren vooruit met de gekozen kantoormeubelen.

Wat is een standaard in hoogte verstelbaar bureau?

Onder een standaard gebruikt bureau verstaan wij bureaus die wel in hoogte verstelbaar zijn, maar dit niet dagelijks aangepast hoeft te worden. Door middel van een knop en schroef wordt het bureau eenmalig op de gewenste hoogte van de gebruiker ingesteld. Anders dan bij een slinger- of een elektrisch bureau is de hoogte dus niet eenvoudig bij het blad aan te passen.

Aandachtspunten aanschaf bureau

1. Hoeveel personen gaan het bureau gebruiken?

Wanneer dezelfde persoon het bureau gebruikt kan deze optimaal op de gewenste hoogte ingesteld worden. Echter wanneer meerdere personen gebruik maken van hetzelfde bureau is het fijn wanneer het bureau eenvoudig in hoogte aangepast kan worden. In dat geval kunt u wellicht beter kiezen voor een slingerbureau of een elektrisch verstelbaar bureau.

2. Werkruimte en bladformaat

Bij de keuze voor een bureau is het belangrijk rekening te houden met de ruimte (kantoor - werkplek) waar het bureau geplaatst gaat worden en wat er op het bureau gebruikt gaat worden. Is er alleen een monitor, toetsenbord en pennenbakje dan volstaat wellicht een bureau van 160 x 80 cm, maar is er meer werkruimte nodig dan kunt u beter een bureau van 180 x 80 cm of 200 x 80 cm kiezen. Daarnaast is het aan te raden een opgeruimd werkblad te houden door gebruik te maken van een ladeblok of archiefkast voor het opbergen van mappen en materialen.

3. Uiterlijk kenmerken van een tweedehands bureau

Wij bieden diverse modellen en merken van gebruikte bureaus aan. U kunt dus zelf bepalen wat uw voorkeur heeft. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een aluminium, wit of antraciet onderstel en heeft u de keuze voor een gebruikt werkblad of een refurbished bureau met een nieuw werkblad.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Lamers Kantoormeubelen 9,8 / 10 - 45 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »