Terug

Gratis bezorging vanaf € 199,-

Verzenden & Retourneren

Bezorging

De bezorging wordt door Lamers Kantoormeubelen zelf gedaan of door derden. Wij melden dit voor levering. Alle bestellingen worden standaard afgeleverd op de begane grond, achter de eerste deur. Bezorgkosten zijn € 29,50 per bestelling tot een order bedrag van € 199,- Orders boven de € 199,- worden gratis geleverd binnen Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden.

Waddeneilanden
Voor transport naar de Waddeneilanden dient u rekening te houden met extra transportkosten van € 75,- exclusief btw.

Levertijd

Wij hanteren een standaard levertijd van 1 à 10 werkdagen. Zodra uw bestelling gereed is voor levering zal onze planning contact met u opnemen om een gewenst bezorgmoment in te plannen. Mocht het nodig of wenselijk zijn om van de standaard bezorgtijd af te wijken dan zullen we dit tijdig met u communiceren.

Montage

Al onze gebruikte en refurbished kantoormeubelen worden standaard gemonteerd geleverd.
Nieuwe kantoormeubelen hebben veelal een keuzeoptie om de gemonteerd of gedemonteerd te laten leveren. Indien er geen keuzeoptie aanwezig is zullen nieuwe kantoormeubelen ook gemonteerd geleverd worden.
Het is mogelijk af te wijken van de standaard montage. Wij verzoeken u hiervoor direct na het plaatsen van de bestelling contact op te nemen.

Garantie & Retourbeleid

Lamers Kantoormeubelen streeft ernaar om altijd topkwaliteit kantoormeubilair te leveren, maar mocht er een keer iets gebeuren waardoor de kwaliteit niet is wat u van ons gewend bent dan zullen wij ten alle tijde proberen een gepaste oplossing te bieden.

Bij het leveren van uw bestelling dient u altijd een pakbon te tekenen voor ontvangst van de goederen. Mocht u bij het in ontvangst nemen van de goederen van mening zijn dat de verwachte en gewenste kwaliteitsnorm niet gehaald wordt dan dient u hier direct melding van te maken bij de bezorger. Lamers Kantoormeubelen zal vervolgens zo  spoedig mogelijk contact opnemen om gezamenlijk tot een passende oplossing te komen.

Op aankopen van gebruikt meubilair bieden wij altijd een standaard garantie van 12 maanden op de technische werking. Kantoormeubelen worden voor levering standaard technisch gecontroleerd en netjes schoongemaakt.

In geval reparatie nodig is kunnen we er soms voor kiezen om een onderdeel te sturen of langs te komen voor de reparatie.

Product voldoet niet aan de verwachting
Lamers Kantoormeubelen doet zijn uiterste best om u goederen te leveren die overeenkomstig zijn met de getoonde kwaliteit op de foto's. Bij binnenkomst worden producten gecontroleerd op het technische functioneren, slijtage en uiterlijke kenmerken. Mocht het geleverde echter niet overeenkomstig zijn met wat er op de foto getoond wordt dan schrijft de wet voor dat u als consument binnen 2 maanden uw klacht kan indienen door middel van het formulier op deze pagina of de contactpagina.

Particuliere consumenten
U heeft als consument een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het ontvangen product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en indien mogelijk in originele verpakking geretourneerd worden. Wij retourneren het betaalde bedrag binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst.

Wet kopen op afstand
Sinds 1 februari 2001 is de wet 'kopen op afstand' van kracht. Binnen deze wet hebben consumenten een sterkere rechtspositie gekregen als het om kopen via internet gaat. Volgens de wet is er van kopen op afstand sprake wanneer consument en verkoper elkaar bij de aankoop niet hebben gezien. De volgende belangrijke uitbreidingen voor wat betreft de rechten van consumenten zijn in de wet kopen op afstand opgenomen: Consumenten hebben recht op een afkoelingsperiode van 14 werkdagen na levering van het product. Zij mogen een product binnen die periode in de originele verpakking terugsturen, waarbij ze alleen de portokosten voor het terugsturen hoeven te betalen.
De afkoelingsperiode is niet van toepassing wanneer de bestelde / gekochte producten niet binnen het standaard assortiment van de webshop vallen en derhalve speciaal voor u bij een toeleverancier zijn besteld.

Annuleren bestelling
Mocht u uw bestelling wensen te annuleren, adviseren wij u zo spoedig mogelijk contact op te nemen met onze klantenservice. Bij het annuleren van uw bestelling kunnen reeds gemaakte kosten t.b.v. uw bestelling in rekening gebracht worden.

Retourbeleid en garantie op nieuw meubilair
Wanneer u nieuw kantoormeubilair koopt dienen de producten bij aflevering / bezorging door u gecontroleerd te worden op eventuele beschadigingen en tekent u hier ook voor. Mocht er iets niet in orde zijn dan kunt u direct melden bij de bezorger of contact opnemen met de klantenservice.

Op aankopen van nieuw meubilair bieden wij een standaard garantie van 2 jaar tenzij anders aangegeven. 

Klacht indienen
U kunt uw klacht indienen via ons retourformulier of via onze service pagina. Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar op 0570 - 547 041

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Lamers Kantoormeubelen 9,7 / 10 - 40 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »