Terug

Gratis bezorging vanaf €199,-

Gebruikte Bureaus

Tweedehands bureaus als goedkoop alternatief voor het gebruikt inrichten van uw werkplek of kantoor. Op zoek naar een kwalitatief gebruikt bureau? Lamers Kantoormeubelen biedt een ruim assortiment tweedehands bureaus van alle bekende A-merken.

Filters

Gebruikte Bureaus

Tweedehands bureau kopen

Gebruikte bureaus van Lamers Kantoormeubelen geven u de mogelijkheid om uw kantoorruimte of werkplekken goedkoop, maar met kwalitatief hoogstaande kantoormeubelen in te richten. Deze bureaus zijn tweedehands, maar verkeren door de kwaliteitscontrole en reiniging in een zeer goede staat en bieden daardoor het perfecte alternatief om uw kantoor op een goedkope budgetvriendelijke manier in te richten.

Gebruikte bureaus van gerenommeerde topmerken.

Ons assortiment gebruikte bureaus bestaat uit bureaus van diverse topmerken, zoals Ahrend, Aspa, Gispen, Vepa, Mibra, Voortman en Lensvelt. Stuk voor stuk merken die staan voor kwaliteit, design en functionaliteit waardoor deze bureaus is uitstekend geschikt zijn voor hergebruik. In de meeste gevallen voorzien wij de onderstellen van een geheel nieuw blad waardoor het bureau er weer modern en als nieuw uitziet en weer jaren gebruikt kan worden. Door binnen uw organisatie voor tweedehands kantoormeubelen te kiezen kiest u tevens voor een duurzame oplossing. Maatschappelijk verantwoord ondernemen met circulaire kantoormeubelen dragen bij aan een lagere productie van nieuwe meubelen en is daarmee goed voor het milieu. 

Welk bureau online bestellen?

Binnen ons assortiment hebben wij diverse types bureaus. Zo zijn er verschillende kleuren en modellen onderstellen, maar is het minstens zo belangrijk of het bureau in hoogte verstelbaar moet zijn. Daarnaast is het mogelijk om het gewenste design van het blad te kiezen.

Type en kleur onderstel
De meeste onderstellen of frames zijn zwart, wit, antraciet of aluminium van kleur. Bij enkele modellen is het ook mogelijk te kiezen voor een refurbished onderstel waarbij het frame nieuw wordt gespoten. Naast de kleur is het belangrijk te kijken naar het modeltype. De meest voorkomen modellen zijn de 4-poot, L-poot en T-poot onderstellen.

Bureau in hoogte verstelbaar?
Het belangrijkste verschil tussen bureaus is de manier waarop deze in hoogte te verstellen is. Maakt alleen uzelf gebruik van het buro en heeft u deze altijd op dezelfde hoogte staan dan voldoet een standaard bureau. Een standaard bureau is in te stellen door middel van een knop op het frame of het vastdraaien van een inbus op de gewenste hoogte.
Maken meerdere personen gebruik van de werkplek of gaat het om een flexplek dan zal het vaker gewenst zijn om de hoogte van het bureau aan te passen. Een knopbureau of inbusbureau is in dat geval niet zo handig waardoor u beter kunt kijken naar een slinger- of elektrisch verstelbaar bureau.
Tot slot zijn er de bureaus die gericht zijn op het "nieuwe werken" waarbij men actiever werkt en minder zit. Een zit-sta bureau is ergonomisch en is door de verschillende hoogtes ook perfect bij de inrichting van flexplekken. Tevens zijn er zit-sta bureaus met memory display om bepaalde hoogtes op te slaan in het geheugen van het bureau.

Overzicht gebruikte bureaus:

  1. Standaard Bureau
  2. Slinger Verstelbaar Bureau
  3. Elektrisch Verstelbaar Bureau
  4. Zit-Sta Bureau (nieuw)

Kleur blad
Naast de kleur van het onderstel is er ook veel keuze bij de kleur van het werkblad. Onze gebruikte bladen zijn vaak voorzien van een Ahorn of Kersen decor aangezien deze kleuren jarenlang populair waren. Deze kleuren raken echter steeds meer uit de mode waardoor er nu een heel pallet aan bladkleuren beschikbaar zijn. In de meeste gevallen bieden wij onze bureaus dan ook met een vrije nieuwe bladkeuze aan zodat u zelf kunt bepalen welk blad u wenst. De standaard decors voor bladen zijn: Midden Eiken, Wit, Donker Eiken, Havanna en Wild Peren. Daarnaast kunnen wij door maatwerk nog vele andere kleuren leveren.

Goedkoop bureau

Bent u op zoek naar een kwalitatief, maar goedkoop bureau? Bekijk dan eens de Aspa Ypso. Dit bureau is in hoogte verstelbaar door middel van een inbus en standaard voorzien van een Kersen blad. Ook wanneer u op zoek bent naar grote aantallen tweedehands kantoormeubelen voor de inrichting van tijdelijke kantoorruimte is dit bureau zeer geschikt. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Lamers Kantoormeubelen 9,8 / 10 - 45 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »