Terug

Gratis bezorging vanaf €199,-

Gebruikte Slingerbureaus

Op zoek naar een goedkoop tweedehands slinger verstelbaar bureau? Ons ruime assortiment gebruikte slingerbureaus bevat diverse A-merken zoals Ahrend, Gispen, Aspa en Zwartwoud. Koop nu voordelig en makkelijk online!

Filters

Gebruikte Slingerbureaus

Tweedehands slingerbureau kopen

Voor een gezonde werkhouding is het van belang dat het bureau op de juiste hoogte ingesteld kan worden. Door een ergonomische houding tijdens het werken worden klachten voorkomen en groeit de productiviteit. Bij de keuze voor een slingerbureau heeft u het voordeel dat het tweedehands bureau eenvoudig door middels van een slinger / zwengel in hoogte verstelbaar is. Doordat een slingerbureau in de meeste gevallen als zit-zit bureau of flexwerkplek gebruikt wordt is deze meestal in hoogte verstelbaar tussen de 60 en 95 cm. Wanneer je ook wil afwisselen tussen het zitten en staan tijdens het werken dan raden wij een zit-sta bureau aan. Deze zijn zowel elektrisch als slinger in hoogte verstelbaar verkrijgbaar.

Refurbished verstelbare slingerbureaus

Binnen ons assortiment bieden wij diverse slinger verstelbare bureaus van hoogwaardige merken aan. Zo hebben wij bureaus van Ahrend, Aspa, Gispen en Zwartwoud die wij zowel met een gebruikt blad als voorzien van een nieuw werkblad aanbieden. Gezien de kwaliteit van een solide onderstel tientallen jaren mee kan gaan is voor velen de keuze voor een refurbished bureau met een nieuw blad een slimme keuze. Kwaliteit met een hedendaagse look door middel van een modern blad. Ook bij grotere aantallen is het verstandig te kiezen voor een nieuw blad om een uniform geheel te krijgen.
Bij enkele modellen is het tevens mogelijk om het onderstel te voorzien van een nieuwe coating. Zo kunnen wij standaard aluminium onderstellen naar wens refurbished aanbieden in een witte of zwarte kleur.

Aandachtspunten bij een ergonomisch verstelbaar bureau

Bij veelvuldig gebruik van een beeldschermwerkplek kan een goed ingerichte werkplek veel gezondheidsproblemen voorkomen. Daarnaast is het belangrijk om met enige regelmaat te bewegen en niet te lang achtereen naar een beeldscherm te kijken. Om enige richtlijnen te geven voor het inrichten van een ergonomische werkplek zijn er normen voor bureaus en bureaustoelen opgenomen. Bij tafels voor beeldschermwerk zijn deze onder de NEN 2449 norm vastgesteld. Een ergonomisch bureau moet ten minste aan de volgende eisen voldoen.

  • Een werkvlak / blad van minimaal 120 cm breed en 80 cm diep
  • Instelbare hoogte van minimaal 62 t/m 82 cm hoog
  • Dikte van het werkvlak maximaal 5 cm

Hoewel praktisch alle tweedehands slingerbureaus voldoen aan bovenstaande eisen raden wij toch aan om dit voor aanschaf in het achterhoofd te houden.

Slingerbureau samenstellen

Wilt u volledige vrijheid betreft de maat en kleuren dan kunt u ook altijd kiezen voor een nieuw slingerbureau. Bij nieuwe bureaus kunt u zelf de kleur van het onderstel en bladdecor bepalen. Daarnaast zijn er diverse bureaumaten leverbaar. Standaard zijn buro's in de meeste gevallen 160 of 180 cm breed en 80 cm diep.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Lamers Kantoormeubelen 9,8 / 10 - 45 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »