Terug

Gratis bezorging vanaf €199,-

Refurbished Bureaustoelen

Bekijk hier ons aanbod refurbished bureaustoelen. Standaard gereinigd, technisch nagekeken en voorzien van nieuwe stoffering.

Filters

Refurbished bureaustoel kopen

Wanneer je op zoek bent naar een kwalitatief en duurzaam alternatief op het aankopen van een nieuwe bureaustoel is het zeker de moeite waard eens naar onze refurbished bureaustoelen te kijken. Bij het kopen van een refurbished bureaustoel profiteer je van de kwaliteit van A-merken zoals Ahrend en BMA, maar ben je een stuk goedkoper uit. De nieuwprijs van deze bureaustoelen ligt in de meeste gevallen namelijk tussen de 500 en 1200 euro.

Wat is een refurbished bureaustoel?

Een refurbished bureaustoel bestaat in de basis uit een (jong) gebruikte bureaustoel van een A-merk die voorzien is van nieuwe stoffering of netweave. Daarnaast wordt de bureaustoel geheel technisch nagekeken en waar nodig gerenoveerd. Tot slot wordt de bureaustoel van top tot teen gereinigd en worden de bewegende onderdelen doorgesmeerd waarna u er weer vele jaren met plezier op kan werken. Door de verschillende stofferingen die wij aanbieden kunt u de kleur van de stoel aan laten sluiten op uw bedrijfskleuren of huisstijl.

Waarom een refurbished bureaustoel bestellen?

Er zijn verschillende redenen waarom het aantrekkelijk is om een refurbished bureaustoel te kopen. Net als bij een refurbished bureau geeft het de mogelijkheid om de stoel te voorzien van een moderne stoffering die aansluit op uw huisstijl of een kleur die past binnen uw inrichting. Maar voor velen geeft het kiezen voor een refurbished model de mogelijkheid om binnen het gewenste budget een stoel te kunnen kopen uit het A-segment. Zo worden bureaustoelen als de BMA Axia en Ahrend 230 een stuk voordelig en kunt u goedkoop profiteren van de zitkwaliteiten.

Naast deze directe voordelen voor de koper draagt de aanschaf van een tweedehands bureaustoel ook bij aan een duurzame circulaire economie. Bij een circulaire economie wordt er minder gebruik gemaakt van nieuwe grondstoffen en worden producten na gebruik weer ingezet voor hergebruik. Hieronder weergegeven het verschil tussen een lineaire economie, recycling en circulaire economie.

Refurbished bureaustoelen - Circulaire economie

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Lamers Kantoormeubelen 9,8 / 10 - 45 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »